Tgrt Haber

Karaman'da evlat vahşeti: Babasını bıçakla katletti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ekim 2023 09:19 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 09:36

Karaman’da 26 yaşındaki bir genç, tartıştığı babasını bıçakladı. Hastaneye kaldırılan baba, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Karaman​'da dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, 26 yaşındaki K.K., henüz bilinmeyen bir nedenle 49 yaşındaki babası Sedat Kurt ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine K.K., eline aldığı bıçakla babasına saldırdı.

BABASINI BIÇAKLAYIP, KAYIPLARA KARIŞTI

Babasını göğsünden ve karnından bıçaklan K.K, daha sonrasında evden kaçtı. Gürütüleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı baba olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı hastanede, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

EKİPLER ZANLIYI KISKIVRAK YAKALADI

Babasını bıçaklayarak ölümüne neden olan K.K. ise polis tarafından kısa süre içinde suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekibi, kavganın yaşandığı evde inceleme yaparken, hayatını kaybeden Sedat Kurt’un kamu görevlisi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...