Tgrt Haber

Karaman'da feci kaza! İşçi servisi devrildi: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
13 Ekim 2024 09:50 - Güncelleme : 13 Ekim 2024 10:44

Karaman'da tarım işçilerinin bulunduğu minibüs kontrolden çıkıp devrildi. Kazada biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.

Karaman​'da sabah saatlerinde feci bir trafik kazası​ meydana geldi. İşçi servisinin devrildiği kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, can pazarının yaşandığı kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Karaman'da feci kaza! İşçi servisi devrildi: Ölü ve yaralılar var - 1. Resim


SERVİS ARACI YOLDAN ÇIKIP AĞAÇLARA ÇARPTI

Kaza sabah saat 07.15 sıralarında Karaman-Mersin kara yolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Merkeze bağlı Cerit köyünden aldığı tarım işçilerini Karaman merkezdeki elma bahçesine götürdüğü öğrenilen H.P. idaresindeki 70 ABK 451 plakalı Fort transit minibüs​, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak çam ağaçlarına çarpması sonucu devrildi.

Karaman'da feci kaza! İşçi servisi devrildi: Ölü ve yaralılar var - 2. Resim


KAZADA AĞIR BİLANÇO

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada, devrilen minibüsteki 8 yaşındaki Adem Poyraz ile Feride Keskin (59) olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan 13 kişi ise olay yerine gelen ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Karaman'da feci kaza! İşçi servisi devrildi: Ölü ve yaralılar var - 3. Resim


EMNİYET MÜDÜRÜ VE JANDARMA KOMUTANI DA OLAY YERİNDE

Kazanın ardından Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ile İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Saygılı da bölgeye gelerek bilgi aldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerden sonra hayatını kaybeden Adem Poyraz ve Feride Keskin’in cenazeleri Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: Tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe13 Ekim 2024 10:12

Bu haber çok üzücü ya Allah rahmet eylesin hayatlarını kaybedenlere ve yaralılara acil şifalar diliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...