Tgrt Haber

Karayolları’ndan Büyükşehir’e yeşil dalga teşekkürü

08 Ekim 2016 20:30
Karayolları’ndan Büyükşehir’e yeşil dalga teşekkürü

Balıkesir’in Edremit’te trafik önlemlerine bir yenisi daha eklendi.

 İlçeyi baştanbaşa geçen karayolunda yeşil dalga uygulaması hayata geçirildi. EdremitKavşağı ve Küçükkuyu Kavşağı arasında bulunan 12 adet sinyalizasyon sisteminin (Yeşil Dalga) kavşak kontrol cihazlarının montaj ve demontajıyla program yazılımı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü, Edremit trafiğine katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

GÜVENLİ YOL

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşanması beklenen Kurban Bayramı yoğunluğu öncesinde trafik önlemlerine bir yenisi eklendi. İlçeyi baştanbaşa geçen karayolunda yeşil dalga uygulaması hayata geçirildi. Edremit Kavşağı ve Küçükkuyu Kavşağı arasına yerleştirilen yeşil dalga uygulaması ile saatte 70 kilometre hızla giden bir araç 36 kilometrelik ve 20 trafik lambasının bulunduğu yolu hiç durmadan ve güvenli bir şekilde kat edebilecek.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...