Tgrt Haber

Karayolu savaş alanına döndü! Otomobil ile çarpışan işçi servisi devrildi: 1 ölü, 13 yaralı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Eylül 2024 05:55 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 05:57

Malatya'da otomobil ile çarpışan işçi servisi devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Olay yerine gelen kazazede yakınları sinir krizi geçirdi.

Malatya-Ankara karayolu Şehirler Arası Otobüs Terminali (MAŞTİ) kavşağında saat 02.30 sıralarında feci bir kaza meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren bir kargo firmasında çalışan işçileri taşıyan Cumali Ekici idaresindeki servis aracı​ ile sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobil kavşak içerisinde çarpıştı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Çarpışman şiddeti ile otomobil kaldırıma savrulurken, servis aracı ise yan yatarak devrildi. Feci kazada yola savrulan yaralılara ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri müdahale etti.

Karayolu savaş alanına döndü! Otomobil ile çarpışan işçi servisi devrildi: 1 ölü, 13 yaralı - 1. Resim

SERVİS ARACININ SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Tedbir amaçlı kazanın yaşandığı şerit trafiğe kapatılırken, yaralanan 13 kişi kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Servis aracının sürücüsü olduğu ileri sürülen ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Cumali Ekici'nin cenazesi ise uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı.

Karayolu savaş alanına döndü! Otomobil ile çarpışan işçi servisi devrildi: 1 ölü, 13 yaralı - 2. Resim

Kaza haberini alarak olay yerine gelen kazazede yakınlarının sinir krizi geçirdiği olayda polis ekipleri hastanelerde güvenlik önlemi aldı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe12 Eylül 2024 07:21

Bu kadar can kaybı gerçekten üzücü ya Allah rahmet eylesin yaralılara da acil şifalar diliyorum böyle kazaları önlemek için daha fazla dikkat edilmesi lazım

Sonraki Haber Yükleniyor...