Tgrt Haber

Kardeşlere kanlı pusu! Önlerini kesip kurşun yağmuruna tuttu: 2 ölü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Eylül 2022 09:38 - Güncelleme : 13 Eylül 2022 09:56
Kardeşlere kanlı pusu! Önlerini kesip kurşun yağmuruna tuttu: 2 ölü

Samsun'da akrabalarıyla aralarında husumet olan 2 kardeş, sokak ortasında saldırıya uğradı. Akrabaları tarafından pusuya düşürülen kardeşler pompalı tüfekle kurşun yağmuruna tutuldu. Saldırıda ağır yaralanan 2 kardeş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Samsun'un Ayvacık​ ilçesinde meydana gelen olayda, akşam saatlerinde 22 yaşındak Serkan Ö. aralarında 'yol kesme' meseli yüzünden husumet bulunana iki akrabasına pusu kurdu.

Serkan Ö., akrabası Şenol Ö. ve kardeşi Ersin Ö.'ye kurduğu pusuda önlerini kesip pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıya uğrayan kardeşler ağır yaralandı. Ayvacık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şenol ve Ersin Özkır yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

KURŞUN YAĞDIRDI KAYIPLARA KARIŞTI

Silahlı saldırgan Serkan Ö. ise olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte kaçtı. Jandarma olaydan sonra kayıplara karışan katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...