Tgrt Haber

Denizli'de dehşet! Karısını önce zehirledi, ölmeyince boğazını sıkarak katletti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ekim 2022 12:00 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 12:33
Denizli'de dehşet! Karısını önce zehirledi, ölmeyince boğazını sıkarak katletti

Denizli’de yol kenarında bulunan kadın cesedinin detayları ortaya çıktı. Elleri ayakları bağlanarak fare zehri ile zehirlenen genç kadın ölmeyince kendisinden 8 yaş küçük kocası tarafından boğazı sıkılarak vahşice katledildi.

Denizli​'nin Pamukkale​ ilçesinde dün gece elleri ayakları koli bandıyla bağlanıp battaniyeye sarılı halde atılan genç kadının kimliği belirlendi. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin, Azerbaycan​ uyruklu 1 çocuk annesi Nadia Nori'ye (30) ait olduğu ve ölümüne ilişkin kan donduran detaylarda ortaya çıktı.

ZEHİRLEDİ HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ İŞE GİTTİ

Yapılan detaylı incelemelerin sonucunda vücudunda herhangi bir yara izine rastlanılamayan genç kadının, kendisinden 8 yaş küçük eşi tarafından elleri ve ayakları koli bandıyla bağlanarak fare zehri ile zehirlendiği ortaya çıktı. Ardından hiçbir şey olmamış gibi işe giden 22 yaşındaki cani koca döndüğünde karısının yaşadığını fark edince boğazını sıkarak öldürdü.

Öldürdüğü karısının cansız bedenini battaniyeye sararak yol kenarındaki boş araziye atan koca kısa sürede yakalandı.

İFADESİ KAN DONDURDU

Gözaltına alınan şüphelinin ilk ifadesinde çocuğunun kendisinden olup olmadığı konusunda şüphelendiğini, ailesinin kendisine aralarındaki yaş farkından dolayı sürekli baskı kurmasından ötürü sürekli tartıştıklarını, işe gitmeden önce eşinin ellerini ayaklarını bağlayıp fare zehri verdiğini ve geri döndüğünde ise can çekişen eşini boğazını sıkıp öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...