Tgrt Haber

Karısına sürpriz doğum günü yaptı, ertesi gün öldürdü

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ekim 2023 10:13 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 10:20
Karısına sürpriz doğum günü yaptı, ertesi gün öldürdü

Adana'da karısının doğum gününü kutlayan emekli bir astsubay, ertesi gün öldürdü. Zanlının pastanın üzerine, "Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum" yazısını yazdırdığı ortaya çıktı.

Adana​'da yine bir koca cinayeti yaşandı. Geçtiğimiz perşembe günü Seyhan​ ilçesine bağlı Pınar Mahallesi’nde, emekli astsubay Y.E'nin (53), karısı S.E'ye (35) “aracı alıp şehir dışına gideceğim” demesi üzerine çift arasında tartışma çıktı. S.E'nin eşine “arabasız git” demesi üzerine tartışma büyüdü. 

Y.E, 4 çocuğunun gözü önünde eşi S.E'yi tabancayla vurdu. Göğsünden ve kolundan yaralanan kadın kanlar içerisinde yere yığıldı. Komşuları, silah sesleri duyması üzerine durumu sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. 

Bölgeye gelen sağlık ekipleri Seda Ergül'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Katil zanlısı koca ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Karısına sürpriz doğum günü yaptı, ertesi gün öldürdü

AŞKINI TAZELEDİ

25 Ekim günü doğum günü olan S.E'nin kendisini öldüren eşi Y.E. tarafından o gün cinayetin işlendiği apartmanın bahçesinde doğum gününün kutlandığı öğrenildi. Yaşar Ergül, eşine yaptırdığı pastada, "Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum" yazısını yazdırdı.

Karısına sürpriz doğum günü yaptı, ertesi gün öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...