Tgrt Haber

Karısından haber alamayan adam ortalığı ayağı kaldırdı! Balkondan girince gerçeği öğrendi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Mart 2024 07:29 - Güncelleme : 07 Mart 2024 07:37

Kocaeli'de evine giremeyen ve karısından haber alamayan adam, mahalleyi ayağa kaldırırken ekipleri seferber etti. Kaygılı eş balkondan girdiği evinde karısının derin bir uykuda olduğunu görünce rahat bir nefes aldı

Kocaeli’nin merkez İzmit​ ilçesinde dün gece hareketli dakikalar yaşandı. Karısından haber alamayan bir adam itfaiye, sağlık ve polis ekiplerini harekete geçirirken, mahalleyi de ayağı kaldırdı. 

EKİPLERİ SEFERBER ETTİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı olay, Tavşantepe Mahallesi​ Tavşantepe Caddesi’ndeki 3 katlı binanın 2’nci katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.K. isimli kadının kocası, gece saatlerinde gittiği evinde defalarca çaldığı kapının açılmaması üzerine paniğe kapıldı. Eşinin telefonuna da cevap vermemesi üzerine şahıs, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.

BU NASIL UYKU!

İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. B.K., ekiplerin de çabalarına karşılık vermedi. Bunun üzerine B.K.‘nin kocası itfaiyeden temin ettiği merdivenle 2’nci katın balkonundan daireye girdi. Uyuyakalan B.K. uyandırılırken, heyecanlı koca da derin bir nefes aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...