Tgrt Haber

Karlov’un katili Mert Altıntaş’ın nasıl öldürüldüğü açıklandı

21 Aralık 2016 13:39
Karlov’un katili Mert Altıntaş’ın nasıl öldürüldüğü açıklandı

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andey Karlov'un Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmesiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Saldırganın 4 kez bacağından vurulduğu teslim olmayınca boynundan vurulup öldürüldüğü belirtildi.

Büyükelçi Andrey Karlov’un katili Mevlüt Mert Altıntaş’ın nasıl öldürüldüğü açıklandı. Altıntaş biri kasığından tam 4 defa vuruldu. Ateşi sürdürünce bu kez de boynundan vuruldu. NTV'nin aktardığına göre, ayrıca Altıntaş'ın 'çekirdekten yetişme bir FETÖ üyesi olmadığı ve zaman içinde örgütten koparak daha radikal gruplara yöneldiği' belirtildi. Ayrıca çatışmadan dolayı büyükelçiye 44 dakika sonra müdahale edilebildi. Saldırganın üzerinden 3 şarjörde 60 mermi tespit edildi.
 

TELEFONUN ŞİFRESİ ÇÖZÜLMEYE ÇALIŞILIYOR

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andey Karlov'un, Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmesiyle ilgili saldırgan Altıntaş'ın bağlantılarını ortaya çıkaracağı tahmin edilen cep telefonu incelemeye alındı. Telefonda 4 ayrı şifre tespit edildiği ve uzmanlar tarafından şifrelerin çözülmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Şifre çözülemezse telefon Rusya'ya gönderilecek.


300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...