Tgrt Haber

Kars'ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ocak 2024 10:20 - Güncelleme : 28 Ocak 2024 10:39
Kars'ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Kars'ta yoğun kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda zincirleme trafik kazası meydana geldi. 3 aracın karıştığı feci kazada biri ağır 9 kişi yaralandı.

Kar yağışının günledir etkili olduğu Kars​'ta yollarda oluşan buzlanma​ trafik kazalarını da beraberinde getirdi.

Akşam saatlerinde Kars-Ani güzergahında 3 aracın karıştığı yaralanmalı kaza meydana geldi. Yalınkaya Köyü civarında O.F himayesindeki 35 KD 3080 plakalı araç, Y.K himayesindeki 34 SC0874 araç ve M.Z.T himayesindeki 36 AY 987 plakalı kamyonet karayolundaki buzlanma nedeniyle çarpıştı.

1'İ AĞIR 9 KİŞİ YARALI

Kazayı gören diğer sürücüler olayı jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ambulans araçlarda bulunan yaralılar O.F, Y.K, M.Z.T, G.Ö.B, H.E.B ve V.F ilk tedavilerinin ardından hastaneye götürdü. Kazada 1’i ağır olmak üzere 3 araçta bulunan toplam 9 kişi yaralandı.

Kaza bölgesine gelen Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak, trafiğin sağlıklı devam etmesini sağladı. Kaza sonrası maddi hasar oluşan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, kazaya ilişkin tahkikat başlatıldı.

Kars'ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

KARS'TA KAR ESARETİ: 120 KÖY YOLU KAPANDI

Kars’ta 2 gündür etkili olan kar yağışı​ ve tipi hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kentte kar ve tipi çok sayıda köy ile merkezin bağlantısının kesilmesine neren oldu.

Merkeze bağlı 13, Akyaka’da 6, Arpaçay’da 19, Digor’da 9, Kağızman’da 40, Sarıkamış’ta 17, Selim’de 6 ve Susuz’da 10 olmak üzere toplam 120 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kapalı köy yollarının yeninden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, 7 ilçe ve merkezde eş zamanlı çalışma gerçekleştiriyor. Yürütülen çalışmalar yüksek kesimlerde etkili olan tipiden dolayı zaman zaman aksarken, kar yağışı kent genelinde aralıklarla devam ediyor.

Kars'ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...