Tgrt Haber

Kars'taki kazada kahreden detay: Şehitlerimizi anmaya gidiyorlarmış

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Ocak 2024 18:55 - Güncelleme : 05 Ocak 2024 19:02

Kars’ta 2 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili kahreden bir detay ortaya çıktı. Otobüsteki yolcuların Sarıkamış şehitlerini anma etkinliğine gittiği öğrenildi.

Kars’ın Sarıkamış​ ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında iki yolcu otobüsü ve bir kamyon çarpışmıştı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı.

ŞEHİTLERİMİZİ ANMAYA GİDİYORLARMIŞ

Kazaya ilişkin kahreden bir detay ortaya çıktı. Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Etkinlikleri'ne katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün kazaya karıştığı öğrenildi.

Kars'taki kazada kahreden detay: Şehitlerimizi anmaya gidiyorlarmış

Derince Belediyesi personeli Ömer Urağ’ın kontrolündeki otobüsün, kar yağışı sebebiyle kayarak önündeki diğer otobüse çarptığı, sürücü Urağ'ın ve araçta bulunan Faruk Akbulak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...