Tgrt Haber

Kartal'da faciaya ramak kala! İETT otobüsü alev alev yandı

26 Nisan 2023 09:04 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 09:14

Kartal'da İETT peron amirliğinde park halindeki otobüste yangın çıktı. Alev alev yanan otobüs itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Olayda can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.

İstanbulKartal​'da park halindeki bir İETT​ otobüsü bilinmeyen bir sebepten dolayı alev alev yandı. Yangın​, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi Uğur Mumcu İETT peron amirliğinde meydana geldi. 

İHA'dan alınan bilgiye göre, 34 TP 5954 plakalı otobüsten alevler çıktığını gören vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Kartal'da faciaya ramak kala! İETT otobüsü alev alev yandı

FACİAYA RAMAK KALA

Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlatırken otobüsün yolcu taşımadığı bir anda yangının çıkması faciayı önledi. Çıkan yangında İETT otobüsü kullanılamaz hale geldi.

Olayı gören Atakan Kahraman, “Geldiğimizde yangın devam ediyordu, itfaiyenin çalışmaları da devam ediyordu. Ambulans var burada ama yaralı veya can kaybı belli değil” dedi.

Kartal'da faciaya ramak kala! İETT otobüsü alev alev yandı

Olaya tanık olan başka bir vatandaş, “Otobüs kapıdan içeri girdi, kimse yalan konuşmasın. Otobüs​ içeriye girdi ve duman çıktı. Kaç tane otobüs var içeride. Yangın tüpleri ile söndüremediler. Bizim paralarımız ile ödeniyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...