Tgrt Haber

Kastamonu'da kahreden olay! Aracından düşen bebeğini ezdi: Sağlık ekipleri seferber oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ekim 2023 00:33 - Güncelleme : 22 Ekim 2023 05:57
Kastamonu'da kahreden olay! Aracından düşen bebeğini ezdi: Sağlık ekipleri seferber oldu

Kastamonu’da bir kişi seyir halindeki otomobilinden düşen 1,5 yaşındaki bebeğini ezdi. Sağlık ekiplere ağır yaralanan bebeği hayatta tutabilmek için seferber oldu.

Kastamonu’nun Tosya​ ilçesinde plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen seyir halindeki otomobilden 1,5 yaşındaki Muhammed Y., bilinmeyen sebeple aracın kapısının açılması üzerine yola düştü.

Bebeğinin düştüğünü fark edemeyen sürücü, bebeğine çarptı. Kazada ağır yaralanan 1,5 yaşındaki Muhammed Y., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Buradaki ilk müdahalesi yapılan Muhammed Y., ardından Kastamonu​ Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan ve hayati tehlikesi bulunan bebeğin yaşatılabilmesi için sağlık ekipleri seferber olurken, bebek Ankara Etlik Şehir Hastanesine sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...