Tgrt Haber

Katledilen İkbal hakkında söyledikleri dehşete düşürdü! Kahkaha atarak video çekti

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
08 Ekim 2024 17:13 - Güncelleme : 08 Ekim 2024 17:35

Semih Çelik tarafından katledilen İkbal Uzuner'in ölümünün ardından yapılan sosyal medya paylaşımı büyük tepki çekti. Katilin güzellemesini yapan bir sosyal medya kullanıcısının İkbal ile ilgili sözleri dehşete düşürdü.

İstanbulFatih​'te İkbal Uzuner​ ve Ayşenur Halil​'i korkunç şekilde katleden Semih Çelik​ isimli caninin yaptıkları Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Uzuner'i Edirnekapı Sularında katleden Çelik'in telefonunda yapılan aramalarda Discord'da bulunan incel gruplarına üye olduğu ortaya çıktı. Kadın nefreti ve katil sevgileriyle ön plana çıkan grubun üyeleri bir bir ifşa olurken, üyeler arasındaki konuşmalarda kan dondurdu.


İKBAL İLE İLGİLİ SÖZLERİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

İncel grubuna üye olduğu iddia edilen bir gencin sosyal medyada yaptığı paylaşım ise dehşete düşürdü. İkbal Uzuner hakkında konuşan kullanıcı, "Sizin şu bahsettiğiniz kadınlar kim? Surlardan fırlattıklarımız mı?" diyerek kahkaha attı. Katledilen İkbal hakkında söyledikleri dehşete düşürdü! Kahkaha atarak video çekti - 1. Resim


HEMEN HESABINI KAPATTI 

Kullanıcının bir sonraki paylaşımı ise katil Semih Çelik oldu. Çelik'in İkbal'i öldürdükten sonra surlarda oturduğu fotoğrafı paylaşan genç, "Alone, again" şarkısını etiketledi. Katil güzellemesi yapan kullanıcının gelen tepkiler üzerine hesabını kapatması da dikkat çekti. 

Kaynak: Tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yusuf 8 Ekim 2024 17:21

Bu kadar acımasız ve gereksiz bir olayda insanların böyle yapması gerçekten çok üzücü bu kadar insan sevgisi yerine nefret dolu düşüncelerin hakim olmasının önüne geçilmeli

Sonraki Haber Yükleniyor...