Tgrt Haber

Kaybolan 5 yaşındaki Muhammet bulundu

09 May 2016 17:28
Kaybolan 5 yaşındaki Muhammet bulundu

Son dönemde yaşanan çocuk kayıplarında bu kez sevindirici haber geldi. Bolu'da kaybolan 5 yaşındaki Muhammet bulunarak annesine verildi.

BOLU’da, pazaryerinde kaybolan 5 yaşındaki Muhammet Enes Eker, polisler tarafından bulunarak annesine teslim edildi. Çocuk ve annesinin gözyaşları içindeki buluşması görenleri duygulandırdı.

Muhammet Enes Eker, Karamanlı Mahallesi’nde kurulan pazaryerinde annesi ve babasıyla alışveriş yaparken kalabalığın arasında kayboldu. Pazarın girişindeki polis noktasında bekleyen polis ekipleri, annesi ve babasını kaybetmesi nedeniyle ağlayan Muhammet’i alıp sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada çocuğun annesi ve babası da pazar içinde ayrılarak çocuklarını aramaya başladı. Polis noktasından geçen bir kadın, balık tezgahlarının yanında bir ailenin çocuklarını aradığı bilgisini verdi. Polislerin pazar içinde yaptığı arama sonunda çocuğun annesi bulundu. Polisler, minik Muhammet’i ellerinden tutup annesinin bulunduğu yöne doğru götürdü. Muhammet, polislerin yanında kendisine doğru gelen annesini görünce gözyaşları içinde koşarak sarıldı. Adını söylemeyen kadın da kucağındaki bebeğiyle oğluna sarılıp ağladı. Anne ve oğlunun kavuşma anı çevredekileri ve polisleri de duygulandırdı. Polisler, anne ve babayı daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaybolan 5 yaşındaki Muhammet bulundu

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...