Tgrt Haber

Kayıp Narin ile ilgili Haluk Levent'ten dikkat çeken paylaşım! Ağabey ve amca detayı gündem oldu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
29 Ağustos 2024 09:36 - Güncelleme : 29 Ağustos 2024 09:37

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ın kaybının üzerinden tam 9 gün geçti. Kayıp Narin'i arama çalışmaları aralıksız devam ederken AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent de konu ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Diyarbakır​'ın Bağlar​ ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta gittiği Kur'an kursundan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Narin Güran​'dan bir daha haber alınamadı. Ekiplerin 9 gündür her yerde aradığı kayıp​ Narin'den tek bir iz bulunamazken, Tümgeneral Selçuk Yıldırım'ın "sona gelindi" diyerek ellerinde çok önemli deliller olduğunu bildirdi. 

Gözaltına alınan kişinin Narin'in ağabeyi 18 yaşındaki E.G. olduğu ortaya çıktı. Ağabeyin kolundaki ısırık izinin Narin Güran'a ait olup olmadığının tespiti için şüphelinin İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

Kayıp Narin ile ilgili Haluk Levent'ten dikkat çeken paylaşım! Ağabey ve amca detayı gündem oldu - 1. Resim

Soruşturma devam ederken AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent'ten dikkat çeken bir paylaşım geldi. Levent'in gözaltına alınan ağabey ve amca hakkında yaptığı paylaşım gündem oldu. 

"AİLE VE AMCA İLİŞKİLERİ BİRAZ KARIŞIK"

Levent yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Abisinin kolunda ısırık izleri çıktı. “Kendim kendimi ısırdım” dedi. Konu adli tıp’a intikal etti. Sonuç bekleniyor. Aile ve amca ilişkileri biraz karışık. Yetkililer bu özel durumu da araştırıyorlar. Aile bireylerinin ifadelerinde çelişkiler mevcut."

Kayıp Narin ile ilgili Haluk Levent'ten dikkat çeken paylaşım! Ağabey ve amca detayı gündem oldu - 2. Resim

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...