Tgrt Haber

Kayıp Titan denizaltında ölen bakın kim çıktı! Herkesi etkileyen acı tesadüf...

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Haziran 2023 10:00 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 10:45
Kayıp Titan denizaltında ölen bakın kim çıktı! Herkesi etkileyen acı tesadüf...

Titanik'in enkazını görmek için Atlantik Okyanusu'na dalan Titan denizaltı kayboldu. Atlantik Okyanusu'nda kaybolan küçük denizaltının enkazına ulaşıldı. Titanik'in enkazına dalış yaparken kaybolan denizaltındaki 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Ortaya çıkan acı tesadüf ise şaşırttı.

Titanik​'in enkazını görmek isteyen turistler denizaltı​ aracıyla kayboldu. Perşembe günü 14:00'da oksijenleri biten ekipten acı haber geldi. Ekibin bulunduğu aracın enkazına Titanik'in enkazının yanında bulundu. 

DALIŞ SONRASI İLETİŞİM KOPTU 

Yaklaşık 96 saatlik oksijen kaynağıyla yola çıkan ve yolculuk süresinin 2,5 saat öngörüldüğü Titan​ isimli denizaltının, "Polar Prince" adlı gemiyle iletişim, dalıştan 1 saat 45 dakika sonra kesildi. Titanik'in enkazını görmek için Atlantik Okyanusu​'na dalan ve 1 saat 45 dakika sonra kaybolan Titan denizaltında bulunan 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. 

Kayıp Titan denizaltında ölen bakın kim çıktı! Herkesi etkileyen acı tesadüf...

TİTAN DENİZALTISINDA ACI TESADÜF ORTAYA ÇIKTI 

Kayıp Titan denizaltısındaki İngiliz milyarderin eşi, 1912'deki Titanik kazasında ölen çiftin torunu çıktı. Titanik'in enkazına yolculuk için 250 bin dolar ödenmişti.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...