Tgrt Haber

Kayıp üniversite öğrenci Doğanay Demirtaş ağaca asılı halde ölü bulundu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
02 Kasım 2022 10:24 - Güncelleme : 02 Kasım 2022 10:29
Kayıp üniversite öğrenci Doğanay Demirtaş ağaca asılı halde ölü bulundu

Ankara’da Pazar gününden bu yana kayıp olarak aranan 19 yaşındaki üniversite ikinci sınıf öğrencisi Doğanay Demirtaş’ın cansız bedeni ağaca asılı bir şekilde bulundu. Demirtaş'ın daha kayıp olmadan 2 gün önce ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Ankara Üniversitesi’nde Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi olan 19 yaşındaki Doğanay Demirtaş 30 Ekim Pazar akşam saatlerinden itibaren kayıptı. İhbar sonrası arama çalışmaları başlatan ekipler bölgedeki güvenlik kamerasını inceledi. Güvenpark’tan otobüse bindiği ve Eymir Gölü'ndeki iş yerleri kameralarına yansıyan görüntülerde tespit edilen Demirtaş’ın aranmasına için ekipler bu bölgede yoğunluk verdi.

49 PERSONEL ARAMAYA KATILDI

AFAD tarafından yapılan çalışmalarda 49 personel, 16 araç, dron, 3 arama kurtarma köpeği ve Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığına bağlı polis helikopteri katıldı. Adım adım yapılan bölge taraması sonucunda ekipler öğleden sora ise Eymir Gölü'nün Gölbaşı tarafından kalan kısmına yoğunlaştı.

AĞACA ASILI HALDE BULUNDU

19 yaşındaki Demirtaş’ın cansız bedenini Eymir Gölü bölgesinde ormanlık alanda ağaçta asılı halde bulundu. Kendisini asarak yaşamına son verdiği belirlenen Demirtaş’ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Demirtaş'ın 29 Ekim'de de ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...