Tgrt Haber

Kayseri’de 3 şüpheli çanta paniği!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 May 2024 21:22 - Güncelleme : 12 May 2024 21:25

Kayseri’de aynı bölgede bulunan 3 şüpheli çanta fünyeyle patlatıldı. 30’ar metre aralıkları bulunulan çantalardan kıyafet ve havlu çıktı.

Kayseri’nin Kocasinan​ ilçesinde 30’ar metre arayla bulunan şüpheli 3 çanta, bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı. Paniğe neden olan çantalardan kıyafet çıktı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sahabiye Mahallesi Bor Sokak’ta ağaç yanında ve dükkanların önünde sahipsiz 3 çanta gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Kayseri’de 3 şüpheli çanta paniği! - 1. Resim

3 ÇANTADAN DA KIYAFET ÇIKTI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi alarak, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Aynı bölgede 30’ar metre arayla bulunan üç şüpheli çanta özel kıyafetli bomba imha uzmanları tarafından fünyeyle patlatıldı. Patlatılan 3 çantanın içinden de kıyafet ve havlu çıktı.

Güvenliğin sağlanmasının ardından cadde, araç ve yaya trafiğine açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...