Tgrt Haber

Kayseri'de dehşet! 2 aile arasındaki kavgada kan aktı: 3 ölü

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Temmuz 2024 01:52 - Güncelleme : 30 Temmuz 2024 01:55

Kayseri'nin Develi ilçesinde iddiaya göre çocuk yüzünden 2 aile arasında kavga çıktı. Tüfekle vurulan anne ve 2 oğlu hayatını kaybetti.

Kayseri​'nin Develi ilçesine bağlı Küçük Künye Mahallesi'nde dehşet veren bir olay yaşandı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, 2 aile arasında çocuk yüzünden kavga​ çıktı.

TÜFEKLE DEHŞET SAÇTI

Kavganın büyümesi üzerine taraflardan S.A. tüfekle Nuray Dabaz ve oğulları Ali Dabaz ile Serkan Dabaz'a ateş etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinde anne ve 2 oğlunun hayatını kaybettiği belirlenirken, S.A. da ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Anne ve oğulların cenazeleri yapılan incelemenin ardından morga kaldırılırken, S.A. da işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...