Tgrt Haber

Kayseri'de kadın cinayeti: Edanur Çoban eski sevgilisi tarafından katledildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Eylül 2023 08:49 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 09:18
Kayseri'de kadın cinayeti: Edanur Çoban eski sevgilisi tarafından katledildi

Kayseri'de 18 yaşındaki Edanur Çoban, sokak ortasında eski sevgilisinin silahlı saldırısına uğradı. Kurşunların hedefi olan Edanur, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Türkiye'de son dönemde artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kayseri​'nin Melikgazi​ ilçesinde yaşanan olayda, garson olarak çalışan 18 yaşındaki Edanur Çoban, evine giderken, eski sevgilisi olduğu O.Ç. tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Kurşunların hedefi olan Edanur ağır yaralanırken, vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yapılan müdahalede Edanur Çoban'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

EKİPLER KATİLİN PEŞİNDE

Talihsiz kızın cenazesi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Polis ekipleri de olayın ardından kaçan O.Ç.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Apo14 Eylül 2023 14:08

Adının ve soyadının baş harfleri kim olduğunu anlatıyor

Sonraki Haber Yükleniyor...