Tgrt Haber

Kayseri'de yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 20 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Eylül 2023 09:51 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 10:41
Kayseri'de yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 20 yaralı

Kayseri'de yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı. Feci kaza sonucu ortalık adeta savaş alanına dönerken olayda 2 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

Kayseri​'de gece yarısı korkunç bir kaza​ oluştu. Yolcu otobüsü ile otomobil​ feci şekilde çarpıştı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

İhlas Haber Ajansı'nın geçtiği bilgilere göre; kaza, gece saat 1.30 sıralarında Malatya karayolu Başakpınar Mahallesi yakınlarında bulunan Kanber Mevkii'nde meydana geldi. 02 AAS 719 plakalı yolcu otobüsü ile E.K. idaresinde 19 AE 823 plakalı otomobil çarpıştı.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Çarpışmanın şiddetiyle otomobil yoldan çıkarken, sürücü ile birlikte içerisindeki S.K.B. hayatını kaybetti, otobüste bulunan 20 kişi de yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, polis, jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Jandarma ve polis ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, yaralı 20 kişi ambulanslar ile hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri de yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...