Tgrt Haber

Kaza yapan beton mikseri köprüden uçtu, ortalık savaş alanına döndü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Aralık 2022 09:02 - Güncelleme : 28 Aralık 2022 09:14

Kocaeli’de otomobille çarpışan beton mikseri, demir bariyerleri aşarak 10 metre yükseklikten aşağıya uçtu. Yürekleri ağza getiren kazada 3 kişi yaralanırken, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu aktarıldı.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde meydana gelen kazada, seyir halinde olan beton mikseri​, aynı yönde ilerleyen otomobile çarptı. Kazanın şiddetiyle beton mikserinin sürücüsü İ.K. direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından aracıyla beraber 10 metre yükseklikteki köprüden demir bariyerleri aşarak otomobil​ tamir bakım servisinin bahçesine düştü. Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.  Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan beton mikser sürücüsü İ.K. ve yanında bulunan oğlu K.K.’yi araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Ayrıca ambulansa alınan otomobil sürücüsü E.Y. de hastaneye kaldırıldı. Beton mikserinin köprüden düşmenin şiddetiyle otomobil tamir bakım servisinin binasının duvarına ve camlarına da zarar verdiği görüldü. Ayrıca kazaya karışan otomobil de kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaza yapan beton mikseri köprüden uçtu, ortalık savaş alanına döndü
Kazada 3 kişi yaralanırken, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu aktarıldı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...