Tgrt Haber

Kaza yapan otomobil alev alev yandı! Sürücüyü akaryakıt istasyonu çalışanları kurtardı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
23 Nisan 2023 10:14 - Güncelleme : 23 Nisan 2023 10:31

Kocaeli’de hafif ticari araç ile çarpışan otomobil bir anda alev aldı. Sürücüyü yanmaktan yakındaki  akaryakıt istasyonunun çalışanları kurtardı

Kaza​ Kocaeili'nin Gölcük ilçesinden geçen D-130 Karayolu'nun Merkez Mahallesi mevkiinde sabaha karşı 4 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarına göre  Gölcük'e seyir halindeki M.Ö. idaresindeki otomobil, Amiral Sağlam Caddesi'nden ana yola çıkan K.Ö. hakimiyetindeki hafif ticari araç ile çarpıştı.

İHA'nın haberine göre, çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçlar orta refüje ve yol kenarındaki bariyere çarparak durabildi. İki sürücü de yaralanırken, otomobil bir anda alev aldı. Kazayı gören akaryakıt istasyonu çalışanları yardıma koştu. Çalışanlar, sürücüyü sıkıştığı yerden çıkartırken, bir yandan da yangın tüpleriyle alevleri söndürmeye çalıştı.

Sürücü çıkartıldıktan sonra bölgeye gelen sağlık ekipleri iki yaralıyı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine götürüldü. Facianın eşiğinden dönülen kazada haifif ticari araç sürücüsü K.Ö.'nün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...