Tgrt Haber

Kaza yapmasına rağmen sınava koştu! 1 dakikayla YKS'yi kaçırınca kahroldu

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Haziran 2024 14:13 - Güncelleme : 08 Haziran 2024 14:19

Nevşehir'de sınava giderken sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan genç, tedavisinin ardından sınava gireceği okula koştu. Kanlı üstü ve sargılı koluyla okula gelen talihsiz genç, 1 dakika ile sınavı kaçırdı.

YKS'ye girmek için sabah saatlerinde annesi Fatma Hasta ile beraber Avanos​'tan yola çıkan Mustafa Sinan Hasta'nın bulunduğu 38 VZ 243 plakalı otomobil, Nevşehir​ yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.

Kaza yapmasına rağmen sınava koştu! 1 dakikayla YKS'yi kaçırınca kahroldu - 1. Resim

HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada Mustafa Sinan Hasta ile beraber 4 kişi yaralanırken; ihbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Hasta, tedavi altına alındı.

Kaza yapmasına rağmen sınava koştu! 1 dakikayla YKS'yi kaçırınca kahroldu - 2. Resim

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Tedavisinin ardından sınava yetişmek için kanlı üstü ve kolundaki sargıyla hastaneden çıkan talihsiz genç, sınava gireceği Nevşehir Lisesi'ne geldi. 1 dakikayla sınava alınmayan Hasta, büyük üzüntü yaşadı. Hastaneden de taburcu olduğu öğrenilen Mustafa Sinan Hasta evine döndü. O anlar da kameraya yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...