Tgrt Haber

Böyle arkadaş olmaz olsun! Kaza yaptı, yaralı arkadaşını bırakıp kaçtı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Şubat 2023 03:58 - Güncelleme : 19 Şubat 2023 04:03
Böyle arkadaş olmaz olsun! Kaza yaptı, yaralı arkadaşını bırakıp kaçtı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir hafif ticari araç, park halindeki tıra çarptı. Aracın sürücüsü kazanın hemen ardından yaralı arkadaşını otomobilin içinde bırakıp kayıplara karıştı.

Kocaeli’nin Darıca​ ilçesinde sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil​, yol kenarında park halinde bulunan Romanya​ plakalı tıra arkadan çarptı. Kazanın ardından araçta yolcu olarak bulunan Y.A. yaralanırken, sürücü yaralı arkadaşını ve aracını olay yerinde bırakıp kayıplara karıştı.

ARKADAŞI ARABAYA SIKIŞTI

Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıyı kurtarabilmek için çalışma başlattı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Ekiplerin çalışmalarının ardından araçtan çıkarılan yaralı, sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından sedyeyle ambulansa alınan yaralı, tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, araç sürücüsünü bulabilmek için çalışma başlattı.

Böyle arkadaş olmaz olsun! Kaza yaptı, yaralı arkadaşını bırakıp kaçtı

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...