Tgrt Haber

Kaza yerine gelen ambulansı kaçırdı: O anlar kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 May 2023 00:44 - Güncelleme : 12 May 2023 01:03

Adana'da 13 aracın karıştığı 7 kişinin hayatını kaybettiği zincirleme trafik kazasında olay yerine gelen ambulans, hayatını kaybedenlerden birinin yakını tarafından kaçırıldı. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Adana​'nın Pozantı​ ilçesinde iki otomobilin çarpışmasıyla başlayan kazaya 2'si polis, 4'ü otomobil​ 2'si tır​ toplam 13 araç karıştı. Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

7 ÖLÜ, 7 YARALI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; hızla bölgeye gelen ekipler, kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğinin 7 kişinin de yaralandığını tespit etti. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Adana ve Pozantı'daki hastanelere sevk edildi.

Kaza nedeniyle trafiğin kapalı olduğu, polis ve kurtarma ekiplerinin çalışmasını sürdürdüğü sırada bir kişi olay yerinden bulunan ambulansı kaçırdı.

Kaza yerine gelen ambulansı kaçırdı: O anlar kamerada

EKİPLER BİR TÜRLÜ DURDURAMADI

Ölenlerden birinin yakını olduğu belirtilen iddia edilen adamı durdurmaya çalışan ekiplerin çabası yetersiz kaldı. Ambulansla bölgeden uzaklaşan adamın yakalanması için çalışma başlatıldı. O anlar ise İhlas Haber Ajansı muhabirinin kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza yerine gelen ambulansı kaçırdı: O anlar kamerada

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...