Tgrt Haber

Ne bu telefon aşkı? Kaza yaptı, ambulansa bindirilirken bile elinden düşmedi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Aralık 2022 11:29 - Güncelleme : 26 Aralık 2022 12:28

İstanbul Maltepe'de bir otomobil sürücüsü sağa dönüş yaptığı sırada ambulans ile çarpıştı. Kazada 1'i sağlıkçı olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kazada yaralanan gencin ambulansa bindirilirken telefonu elinde bir an olsun bile bırakmaması dikkatlerden kaçmadı.

İstanbulMaltepe'de dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada​, Kevser Gülpınar kontrolündeki otomobil, karayolu üzerinde sağa dönüş yapacağı esnada emniyet şeridi üzerinde ilerleyen ambulansla çarpıştı. Ambulans​ aracı çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptıktan sonra yan yola savruldu. Kazada 1’i sağlıkçı olmak üzere 2 kişi yaralandı.

TÜM UYARILARA RAĞMEN TELEFONU BIRAKMADI

İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri kazaya ilişkin çalışma başlatırken sağlık ekipleriyse yaralıları hastaneye kaldırdı. Kaza sonrası elindeki telefonu bırakmayan yaralı genç, sağlıkçıların uyarısına rağmen telefon elinde sedyeye ile ambulansa alındı.

Ne bu telefon aşkı? Kaza yaptı, ambulansa bindirilirken bile elinden düşmedi

Öte yandan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...