Tgrt Haber

Kazazedelere ilk müdahale milletvekilinden

23 Şubat 2014 19:45
Kazazedelere ilk müdahale milletvekilinden

Çanakkale-Biga karayolunda yolcu midibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasındaki yaralılara ilk olarak olay yerinden geçen milletvekili yardım etti.

Çanakkale-Biga karayolu Dışbudak mevkiinde meydana gelen ve 22 kişinin yaralandığı kazada yaralılara ilk müdahaleyi yapan ve yardımcı olan AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir oldu. Haftasonu için Biga'ya gelen AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Ankara'ya dönüş yolunda tesadüf eseri kazanın ilk dakikalarına denk geldi. Kazayı gören milletvekili, yaralılara ilk müdahaleyi yapanlardan oldu. Kazazedeleri sakinleştirmeye çalışan Kaşdemir, ambulansın olay yerine gelmesiyle kazazedelerin taşınmasına yardımcı oldu. Vekil, yaralıların hastaneye sevk edilmesinin arından ilk olarak Biga Devlet Hastanesi'ne geldi ve yaralılar hakkında bilgi alarak yaralıların aileleri ile konuştu. Daha sonra Ankara'ya hareket etti. Kaşdemir'in yaralıların durumu hakkında bilgi aldığı ve yakından takip ettiği öğrenildi. Kaşdemir, Ankara yolunda sosyal paylaşım hesabından şunları yazdı: "LAPSEKİ- BİGA yolunda meydana gelen kazada, yolcu otobüsünde bulunan 22 vatandaşımız yaralanmıştır. Çok şükür can kaybı yok. Çanakkale Devlet Hastanesi'nde bulunan ağır yaralı durumdaki bir vatandaşımız müşehâde altındadır. Gerekli tedavisi yapılmaktadır. Yaralı olan vatandaşlarımıza Allah'tan acil şifalar dilerim. Tüm sağlık camiâmıza ve kaza yerinde yardımcı olan vatandaşlarımıza da teşekkür ederiz. Büyük geçmiş olsun...

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...