Tgrt Haber

Yaşlı kadının feci ölümü: Kedilere yem vermek için çıktı, beton mikserin altında kaldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ekim 2022 19:55 - Güncelleme : 18 Ekim 2022 20:28
Yaşlı kadının feci ölümü: Kedilere yem vermek için çıktı, beton mikserin altında kaldı

İstanbul'da kedilere mama vermek için evinden çıkan 70 yaşındaki kadın, beton mikserin manevra yaptığı sırada aracın altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. Kahreden olay sonrası sürücü ekipler tarafından gözaltına alındı

İstanbulAvcılar​'da inşaata beton götüren S.M., kontrolündeki beton mikseri​ manevra yaptığı sırada, sokakta kedilere mama vermeye çıkan 70 yaşındaki Selime Çalışkan'ı ezdi. Yaşlı kadın tekerin altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.

TEKER KAFATASININ ÜSTÜNDE GEÇTİ

Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar sonrası bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde kadının hayatını kaybettiğini ve tekerin kafasının üstünden geçtiğini belirledi.

Polis ekipleri, sokağı güvenlik şeridi ile yaya ve araç trafiğine kapattı. Sürücü S.M. ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Kadının hayatını kaybettiğini öğrenen komşuları telefonla kızını arayarak haber verdi.

Yaşlı kadının feci ölümü: Kedilere yem vermek için çıktı, beton mikserin altında kaldı

KIZI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Olay yerine gelen kızı ise gözyaşlarına boğulurken, yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. Yapılan incelemenin ardından kadının cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

"KEDİLERE YEM VERİYORDU"

Olayla ilgili konuşan Ekrem isimli görgü tanığı, “Kadın kedilere yem veriyordu. Mikser de geri geri gelirken de görmemiş herhalde altına almış. Kadın kedilere yem verirken dikkat etmemiş” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...