Tgrt Haber

Kemal Çağlar Temel'e düzenlenen suikastın yeni görüntüsü ortaya çıktı!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Eylül 2024 11:21 - Güncelleme : 13 Eylül 2024 11:25

İstanbul’da kozmetik ürünleri satan firma sahibi Kemal Çağlar Temel suikasta uğramıştı. Kurşunların hedefi olan Temel hayatını kaybetmiş, yapılan incelemelerde azmettirici Osman' lakaplı Boran D. olduğu belirlenmişti. Azmettirici ve tetikçiyle birlikte 16 şüpheli gözaltına alınırken saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul​'da kozmetik ürünleri satan bir firmanın sahibi olan Kemal Çağlar Temel, iş yeri önünde suikaste uğradı. Temel, gerçekleşen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıkarken, saldırının her anının kaydedildiği görüldü.

4-5 EL ATEŞ AÇTI

Üsküdar’da motosikletiyle iş yerine gelen Temel, yüzünde cerrahi maske bulunan bir saldırgan tarafından 4-5 el ateş edilerek vuruldu. Saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçarken, Temel aldığı kurşunlar sonucunda hayatını kaybetti.

Polis soruşturması sonucu saldırının azmettiricisinin Boran Deniz olduğu tespit edilirken, tetikçi ve 16 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca saldırının yeni görüntüleri de gün yüzüne çıktı.


Kemal Çağlar Temel'e düzenlenen suikastın yeni görüntüsü ortaya çıktı! - 1. Resim

ETİKÇİ VE AZMETTİRİCİ BORAN DENİZ YAKALANDI

Suikastın ardından harekete geçen ekipler, saldırının azmettiricisinin Boran D. olduğunu ortaya çıkarttı. Tetikçiyle birlikte 16 şüpheli gözaltına alındı.


Kemal Çağlar Temel'e düzenlenen suikastın yeni görüntüsü ortaya çıktı! - 2. Resim

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilerin evinde yapılan operasyonlarda cinayette kullanılan silahla birlikte 10 ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, polis yeleği ve çelik yelek ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe13 Eylül 2024 12:52

Bu kadar acımasız bir olayın olması çok üzücü, insan kalbi nasıl bu kadar soğuk olabilir

Sonraki Haber Yükleniyor...