Tgrt Haber

Kenan Işık'ın son sağlık durumu

26 Nisan 2014 11:57
Kenan Işık'ın son sağlık durumu

Kenan Işık'ın sağlık durumundaki gelişmeleri eşi Beril Işık anlattı. Beril Işık, Kenan Işık'a şiir dinlettiklerini ve tepki verdiğini belirtti.

Haftalardır yoğun bakımdan çıkamayan Kenan Işık'ın durumundaki gelişmeleri eşi Beril Işık anlatıyor. Beril Işık, Kenan Işık'a şiir dinlettiklerini ve tepki verdiğini belirtti. Kenan Işık'ın sağlığında son durum.. Bir aydan fazla bir süredir Amerikan Hastanesi'nde komada olan Kenan Işık daha önce türküler dinletilerek tedavi edilmeye çalışılmıştı. Sanata düşkün olan Kenan Işık için yeni bir yöntem deneniyor. Kenan Işık'a, sevdiği şiirler dinletiliyor. Beril Işık, eşinin son durumuyla ilgili havadisleri verdi. Kenan Işık'ın dinlemekten ve söylemekten keyif aldığı şiirleri kendisine dinlettiklerini söyleyen Beril Işık, tepki verdiğini belirtti. Kitap ve şiir okunduğunda yüzünün şeklinin değiştiğini, gözlerini açıp kapattığını söyledi. Kenan Işık'ın bilincinin kapalı olmasına rağmen algılarının açık olduğu anlaşıldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...