Tgrt Haber

Kendisini silahla yaralayan kadının tahliyesine tepki: Macera olsun diye vuruldum

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ocak 2023 13:32 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 13:44
Kendisini silahla yaralayan kadının tahliyesine tepki: Macera olsun diye vuruldum

Sakarya’da köpek meselesi nedeniyle çıkan kavgada, iki kişiyi silahla yaralayan kadın, yaklaşık 10 ay sonra tahliye edildi. Saldırıya uğrayanlar tahliyeye, "Macera olsun diye vuruldum ben. Yani kadının yaptığı yanına kar ve bizim de yediğimiz mermiler bize kar kaldı ben buna üzülüyorum" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Sakarya​'nın Akyazı​ ilçesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda, Z.T. isimli kadın köpek meselesi yüzünden tartıştığı komşusu Hikmet Süser (53) ve eşi Betül Süser'e (43) subay olduğu öğrenilen eşinin silahıyla balkondan ateş etti. Kurşunların hedefi olan karı koca yaralanırken, durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi.

SALDIRGAN VE EŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları Akyazı Devlet Hastanesine kaldırırken, şüpheli ve subay eşi gözaltına alındı. İşlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen şüpheli Z.T. tutuklanırken, eşi adli kontrolle serbest kaldı.

10 AY SONRA TAHLİYE EDİLDİ

Kasten öldürmeye teşebbüs suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar ceza istemiyle yargılanan sanık Z.T. yaklaşık 10 aylık tutukluluk sonrasında tahliye edildi.

Eşine ve kendisine kurşun yağdıran sanığın tahliye edilmesine tepki gösteren Hikmet Süser ise vücuduna 48 dikiş atıldığını belirterek sanığın en ağır şekilde cezalandırılması için gerekli olan her şeyi yapacağını aktardı.

Kendisini silahla yaralayan kadının tahliyesine tepki: Macera olsun diye vuruldum

"MACERA OLSUN DİYE VURULDUM"

Sanığın tahliye edilmesine tepki gösteren Süser, "En yüksek şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Ben sokak hayvanı değilim. Bir tanışıklığım yoktur, kendisiyle sadece macera olsun diye vuruldum ben. Sanık kadın için burada kimse onun hakkında iyi konuşmaz ama ben görmedim duyduklarım sadece bunlar. Beşinci katta yoğun bakımdan yatarken eşim üçüncü katta yatıyordu. 3 çocuğum bir aşağı bir yukarı koştu. Çocuğum üniversite sınavlarına hazırlanıyordu olmadı, en ufak oğlum lise sınavlarına girecekti ondan da oldu. Yani hayatımız bir kadının parmağının ucunda yön değiştirdi. İki kişiyi kasten öldürmeye teşebbüs eden sanık 10 ayda dışarı alındı, insan hayatı bu kadar ucuz olamaz. Hiçbir günahımız yokken vurulduk. Yani kadının yaptığı yanına kar kaldı, bizim de yediğimiz mermiler bize kar kaldı ben buna üzülüyorum. Şu an dışarı alındı ama dava devam ediyor. Bu davanın peşinde ölene kadar gideceğim ve ne gerekiyorsa yapacağım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...