Tgrt Haber

Kendisini tıraş eden arkadaşını silahla öldürdü! Cinayetin sebebini itiraf etti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Eylül 2022 10:51 - Güncelleme : 20 Eylül 2022 17:38
Kendisini tıraş eden arkadaşını silahla öldürdü! Cinayetin sebebini itiraf etti

Adana'da tıraş ederken babasına küfür eden arkadaşıyla tartışan şahıs, sinirlenip silahına sarıldı. Motosiklete bindiği sırada küfür eden arkadaşını silahla vuran zanlı, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Vurulan gencin saldırıdan kurtulmak için terlik fırlattığı ama kurşunların hedefi olmaktan kurtulamadığı ortaya çıktı.

Adana​'da iki arkadaş arasında başlayan tartışma kanlı bitti. İki genç arkadaştan biri mezara diğeri hapse girdi.

Geçen cuma günü saat 13.00 sıralarında Seyhan​ ilçesi Sucuzade Mahallesi’nde meydana gelen olaya göre; 19 yaşındaki Atakan Denizli motosikletine bindiği sırada, yanına yaklaşan Özgür Tekin’in (21) silahlı saldırısına uğradı. Tekin’in tabancasından çıkan mermi, Denizli’nin sol göğsüne isabet etti. Denizli kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredeki vatandaşlar, Denizli’nin giysilerini çıkarıp yarasına tampon yaptı. Denizli, gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından yakındaki bir hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Denizli, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

TERLİK FIRLATTI AMA KAÇAMADI

Öte yandan, Atakan Denizli’nin vurulma anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Denizli’nin, park halindeki motosikletine bindiği, Tekin’in ise tabancayla ateş açtığı görüldü. Saldırgandan kurtulmak isteyen Denizli’nin ise terliğini fırlatarak zanlıyı kovaladığı ancak kurşundan kaçamadığı anlar da dikkati çekti.

CİNAYETİN SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından yaptığı çalışmada eşkalini belirlediği şüpheli Özgür Tekin’i, bir arkadaşının Yenibey Mahallesi’ndeki evinde saklanırken yakaladı. Mahallede berberlik yapan Denizli’nin, bir süre önce tıraş ederken tartıştığı arkadaşı Tekin’in babasına küfrettiği öne sürüldü. Tartışmanın ardından Tekin’in, Denizli’ye husumet beslediği ve silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Emniyetteki ifadesinde, “Babamın mezarına küfretti. Çok zoruma gitti. Ben de vurdum” diyen Özgür Tekin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...