Tgrt Haber

Kerem Kınık'tan Erdoğan'a destek paylaşımı: Madde madde açıkladı

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: TGRT Haber
13 May 2023 15:18 - Güncelleme : 13 May 2023 15:43
Kerem Kınık'tan Erdoğan'a destek paylaşımı: Madde madde açıkladı

Kahramanmaraş depremlerinin ardından çadır sattığı ortaya çıkan Kızılay Başkanı Kerem Kınık, dün görevinden istifa etti. Kınık, yarınki seçimlerin öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan için Twitter hesabından destek mesajı yayınladı.

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin 4. gününde Ahbap'a çadır sattığı ortaya çıkan ve kan satışı gibi skandallarla da gündeme gelen tepkilerin odağındaki Kızılay​ Başkanı Kerem Kınık​, dün görevinden istifa​ etti. Kınık, yarınki seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan​'a da desteğini duyuran bir paylaşımda bulundu.

Sandığa saatler kala paylaşımını yapan Kınık, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte bir fotoğrafını paylaşarak, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyorum ve ortak geleceğimizi ilgilendirdiği için bunun nedenlerini sizinle de paylaşmak istiyorum..." dedi.

Kınık'ın paylaşımında Erdoğan'a sarf ettiği övgü dolu sözler de yer aldı. Kınık, Erdoğan'dan "Cesur, merhametli, karizmatik, devrimci, sahici, mütevazı, güvenilir" gibi sözlerle bahsetti.

İşte o tweet:

https://twitter.com/drkerem/status/1657339485703618560

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...