Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu elleri titreyen hayranına yardım etti

14 Eylül 2015 23:40
Kılıçdaroğlu elleri titreyen hayranına yardım etti

Kılıçdaroğlu selfie çekerken elleri titreyen hayranına böyle yardım etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği toplantıya katılmak için Bursa'ya gelirken, İnegöl'de köfte molası verdi. Kılıçdaroğlu, burada kendisiyle selfei çektirmek isteyen gencin elleri heyecandan titreyince kameranın tuşuna kendisi bastı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, BTSO'nun düzenlediği toplantıya katılmak üzere Bursa'ya geldi. İnegöl'de partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu burada bir köfteciye giderek İnegöl Köftesi yedi. Yemek sırasında Kılıçdaroğlu, kendisiyle selfie çektirmek isteyen bir gencin ricasını kırmadı. Kılıçdaroğlu, heycandan elleri titreyen gencin çektiği fotoğrafların fulu olduğunu görünce bu kez kameranın tuşuna kendisi bastı. Karayolu ile Bursa'ya geçen, partisinin il teşkilatını da ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtsız bırakıp,  BTSO'nun yaptığı toplantıya katıldı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, toplantıdan sonra Balıkesir'e gidecek.

CHP LİDERİ BALIKESİR'DE İŞ ADAMLARIYLA BİR ARAYA GELECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Eylül Salı günü Balıkesir'de iş adamlarıyla bir araya gelecek.

CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre saat 19.00'da Bursa'da Sanayi ve Ticaret Odası'nda iş adamlarıyla buluşacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, geç saatlerde Balıkesir'e geçecek. Geceyi Balıkesir'de geçirecek olan Kılıçdaroğlu, yarın saat 09.30'da kahvaltıda iş adamlarıyla toplantıda bir araya gelecek. Balıkesirli sanayici ve işadamlarıyla görüş alışverişinde bulunacak olan CHP lideri Kılıçdaroğlu, iş dünyasına CHP'nin sorunlara yaklaşımını ve bunların çözümüne ilişkin düşüncelerini açıklayacak. Kılıçdaroğlu'na Balıkesir ziyaretinde Genel Başkan yardımcıları Faik Öztrak ve Selin Sayek Böke de eşlik edecek. Kılıçdaroğlu buluşmanın ardından Ankara'ya dönecek.

CHP Balıkesir İl Başkanı Mete Erol, toplantıya 50'ye yakın iş adamının katılacağını açıkladı. Erol'un verdiği bilgiye göre, CHP-İş dünyası buluşması basına kapalı olacak. Kılıçdaroğlu'nun kahvaltı öncesi ya da sonrası basın mensuplarına açıklama yapması bekleniyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...