Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu Threads hesabı açtı, ilk paylaşımına 'İstifa et' yorumları yağdı!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
06 Temmuz 2023 16:56 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 17:13
Kılıçdaroğlu Threads hesabı açtı, ilk paylaşımına 'İstifa et' yorumları yağdı!

Yeni sosyal medya platformu Threads'ta hesap açanlara, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da dahil oldu. Yaptığı ilk paylaşımının altı ise 'istifa et' yorumlarıyla doldu.

Meta şirketi, Twitter​'a rakip yeni sosyal medya platformu Threads​'i dünya genelinde kullanıma sundu. Instagram​ entegrasyonu sayesinde 2 milyar kullanıcıyı arkasına alan Threads, kısa sürede hızla büyüdü ve çok sayıda ünlü ve politikacı Threads'a adımını attı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​ da ilk günden Threads hesabı açan isimlerden oldu.

İLK PAYLAŞIMINDA 'DEĞİŞİM' VURGUSU

Seçimlerden bu yana gerek parti içinde gerekse seçmen tarafından tepkilere maruz kalan Kılıçdaroğlu, Threads hesabından yaptığı ilk paylaşımında da kullanıcılardan nasibini aldı.

Kılıçdaroğlu, son grup toplantısındaki konuşmasından bir bölümün yer aldığı videoyu şu ifadelerle paylaştı:

"25 milyon insanla bir araya gelebildiysek, büyük bir değişimi zaten başlatmışız demektir. Bugünkü görevim 25 milyondan bir kişiyi bile feda etmeden, ülkemin namuslu, vicdanlı, hakkın yanında olan kitlelerinin sayısını artıracak süreci yönetmektir."

İSTİFA​ ÇAĞRILARI THREADS'TA DA DEVAM ETTİ

'Değişim' beklentilerine karşılık bir kez daha istifa etmeyeceği imasında bulunduğu videosunu paylaşan Kılıçaroğlu'na yüzlerce 'istifa et' yorumu yağdı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun Threads'taki paylaşımı ve yorumlardan bazıları... 

Kılıçdaroğlu Threads hesabı açtı, ilk paylaşımına 'İstifa et' yorumları yağdı!

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Faruk KILIC 6 Temmuz 2023 18:43

Devam

Sonraki Haber Yükleniyor...