Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu'ndan olağanüstü kurultay açıklaması

08 May 2017 19:11
Kılıçdaroğlu'ndan olağanüstü kurultay açıklaması

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Parti içinde yaşanan olağanüstü kurultay" tartışmaları ile ilgili olarak, "Onlar dünde kaldı." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanları toplantısına katılmak üzere geldiği otelde açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu'na "Parti içinde yaşanan olağanüstü kurultay" tartışmaları hatırlatıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Onlar dünde kaldı." yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, "(Biz, resmi rakamlara göre en az yüzde 49 olan bloku nasıl dağıtırız?) Bunun arayışı içindeler. Bunun ana omurgasını kim oluşturuyor? CHP. 'O zaman gelin CHP'yi tartışalım.' Bu çerçevede planlanan bir oyuna hiç kimsenin düşmemesi lazım." ifadelerini kullandı.

"Mücadele asıl şimdi başlıyor"

Dikkat etmesi gereken en büyük kuruluşun CHP olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Partinin bütün organları, il, ilçe başkanları, milletvekilleri, yöneticiler, belediye başkanları, herkesin bu konuda çok dikkatli olması lazım. Bir oyun oynanıyor, gayrimeşru bir alan unutturulmak isteniyor. Bunu unutturmayacağız." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, "Ben bütün vatandaşlarıma söz veriyorum, demokratik parlamenter sistemin bütün kurumlarıyla Türkiye'ye gelmesi için mücadeleyi başlatacağız. Hiç kimse unutmasın, mücadele asıl şimdi başlıyor." ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...