Tgrt Haber

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun acı günü: Başdanışmanı hayatını kaybetti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
19 Haziran 2023 16:48 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 16:48
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun acı günü: Başdanışmanı hayatını kaybetti

CHP lideri Kılıçdaroğlu aldığı acı haberle yıkıldı. Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı, CHP Spor Kurulu Başkanı ve eski Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut, 67 yaşında hayata gözlerini yumdu.

CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​ akşam saatlerine doğru aldığı acı haberle yıkıldı. Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı, CHP Spor Kurulu Başkanı ve eski Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut, 67 yaşında hayatını kaybetti.

TÜRK SPORUNUN ÖNEMLİ İSİMLERİNDENDİ

Nuhut'un ölüm haberi fedarasyon tarafından yapılan açıklamayla duyuruldu. Açıklamada, "Türk sporunun önemli isimlerinden, Türkiye Halter Federasyonu Başkanlığı görevini 1997-1998 ve 2000-2004 yıllarında yapmış, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üyesi, CHP Spor Komisyonu Başkanı Kenan Nuhut, hayata gözlerini yumdu. Tüm camiamızın ve sevenlerinin başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.

YARIN DEFNEDİLECEK

Kenan Nuhut için yarın saat 14.00'te Arif Nusret Say Halter Salonu önünde tören düzenlenecek. Merhumun naaşı, ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek. ​​​​​​​

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun acı günü: Başdanışmanı hayatını kaybetti

KENAN NUHUT KİMDİR?

Kenan Nuhut, 1956 yılında dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun olan Nuhut, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcılığı, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, iki dönem Halter Federasyonu Başkanlığı ve Avrupa Halter Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

Kenan Nuhut, 30 Mart 2014’te yapılan yerel seçimde CHP’den Çorum Belediye Başkanı adayı oldu. Nuhut, 24 Haziran 2018 yılında yapılan genel seçimde de CHP'den Ankara Milletvekili adayı gösterildi. CHP Spor Kurulu Başkanı olan Nuhut, 14 Haziran'a kadar CHP Genel Başkan Başdanışmanlığı görevini de yürüttü. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...