Tgrt Haber

Soylu, Kılıçdaroğlu'nun vaadini ti'ye aldı: "Yapılmışı var"

Editör: Burak Kaya / Kaynak: Twitter
26 Nisan 2023 14:21 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 15:55
Soylu, Kılıçdaroğlu'nun vaadini ti'ye aldı: "Yapılmışı var"

Kadına yönelik şiddete dair karakolda polislerin varlığına ilişkin vaatte bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Süleyman Soylu'dan "Yapılmışı var" cevabı geldi.

Türkiye​ 14 Mayıs  seçimlerine gidiyor. Bugün itibarıyla 2023​ seçimlerine yalnızca 18 gün kaldı. 

YSK tarafından açıklanan seçim​ takvimi işlerken, Cumhurbaşkanı adaylarının kampanya dönemi başladı. Cumhurbaşkanlığı ile birlikte Meclis'te çoğunluğu elde etmek için de partiler arasında kıran kırana bir yarış geçecek. Bu kapsamda partiler vekil adayı listelerini de duyurdu. 

AK Parti vekil adaylığı için mevcut bakanların da bir kısmını listeye dahil etti. Bu isimler arasında en dikkat çekenlerden biri İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı olan Süleyman Soylu​'ydu. 

Süleyman Soylu, sahada seçim çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürürken muhalefet cephesinde de seçime az bir zaman kala kampanyalarını sürdürüyor. 

Son olarak muhalefet ve Cumhur İttifakı arasında bir "vaat tartışması" yaşandı.

Soylu, Kılıçdaroğlu'nun vaadini ti'ye aldı:

KILIÇDAROĞLU​'NUN KADIN POLİS VAADİNE SOYLU'DAN CEVAP

Kılıçdaroğlu, yaptığı bir konuşmada kadın polis vaadini gündeme getirirken Soylu'dan ise Kılıçdaroğlu'na cevap niteliğinde bir paylaşım geldi.

“Yapılmışı var” başlığı ile sosyal medyadan paylaşılan videoda Kılıçdaroğlu’nun “Kadının hakkını savunan bir kadın polis olacak” sözlerine yer verildi.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1651165109673156609

Kaynak: Twitter
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...