Tgrt Haber

Kırklareli Üniversitesi'nde tehlikeli gerginlik

22 May 2014 18:00
Kırklareli Üniversitesi'nde tehlikeli gerginlik

Kırklareli Üniversitesi'nde karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan kavgada 12 kişi yaralanırken, 30 öğrenci gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Soma'da yaşanan faciayı protesto etmek amacıyla Kırklareli Üniversitesi'nde bir araya gelen öğrenci grubu içerisinde, PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atılması üzerine dün kavga çıktı. 2 öğrencinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavga nedeniyle bugün Kırklareli Üniversitesi önünde toplanan bir grup öğrenci kampüse yürümek istedi. Jandarmanın müdahalesine rağmen kampüse giren öğrenci grubu Türk bayrağı açarak İstiklal Marşı okudu. Kampüsün bahçesinde karşılaşan öğrenci grupları taş ve sopalarla birbirlerine saldırdı. Jandarma ve polisin müdahalesiyle sona eren kavgada üniversite görevlilerinin de aralarında bulunduğu 12 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, 30 öğrenci gözaltına alındı. Olay sırasında kampüsteki binalar da hasar gördü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet 8 Şubat 2022 20:24

Ben aşağıda yprum yapan kardeşi le aynı kaderi paylaşıyorum. Yürekten kutluyor ve destekliyorum. Varsın olmasın, dünyada mekan Ahirette iman derler. Sanırım mekansız geldik, mekansız da gideriz. Varsın olmasın buna da razıyız.

Mustafa 8 Şubat 2022 15:11

Yani helale harama bulasmayana yine birsey yok.yer gok bir arayada gelse acimdan gebersemde krediye bulasmicam. Varsin bu dunyada bisey sahibi olmayalim. Ama ahirette bize bu sistemi dayatanlarin canina okuycaz

Sonraki Haber Yükleniyor...