Tgrt Haber

Kırklareli'nde korku dolu anlar: Eşini silahla rehin aldı, bölgeye Özel Harekat ekipleri sevk edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Aralık 2023 18:46 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 18:57

Kırklareli’nde eşini rehin alan şüpheli bir kişi ekipleri alarma geçirdi. Özel Harekat ekiplerinin 5 saat süren mücadelesinin ardından etkisiz hale getirilen şahıs, gözaltına alındı.

Kırklareli​'nin Lüleburgaz​ ilçesinde bugün yaşanan olayda; bir apartmanın 3. katında yaşayan P.B. eşi E.B. ile arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma​ çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine P.B., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak eşini öldürdüğünü ihbar etti.

POLİSLERİ GÖRÜNCE ATEŞ AÇTI

Şahıs ihbarıo üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler şahsın eşini rehin aldığını tespit etti. Bölgeye gelen ekipleri eve girmesine izin vermeyen P.B., silah​ ile etrafa ateş etti. Özel Harekat ekipleri 5 saat sonra P.B.’yi etkisiz hale getirdi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜĞÜ ÖĞRENİLDİ

Gözaltına alınan P.B. sağlık kontrolünün ardından İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Eşi E.B. de sağlık kontrolü için Lüleburgaz Devlet Hastanesine götürüldü. Öte yandan P.B.’nin psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...