Tgrt Haber

Kırmızı bültenle aranıyordu! DEAŞ'lı terörist yakalandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ocak 2024 19:31 - Güncelleme : 18 Ocak 2024 22:55

Terör örgütü DEAŞ'ın silahlı kanadında görev yapan ve kırmızı bültenle aranan Irak uyruklu şüpheli, Eskişehir'de düzenlenen operasyonla yakalandı.

Terör örgütü DEAŞ​'ın Türkiye​'deki yapılanmasına yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. Emniyet birimleri yurt genelinde örgüt üyelerine peş peşe baskın düzenliyor.

Kırmızı bültenle aranan DEAŞ'lı terörist, Eskişehir​'de saklandığı adreste kıskıvrak yakalandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri personelleri tarafından DEAŞ terör örgütü üyesi şahsın yakalanması amacıyla çalışma başlatıldı.

IRAKLI TERÖRİST GÖZALTINDA

DEAŞ terör örgütünün silahlı kanadı içerisinde faaliyette bulunduğu ve Eskişehir’de olduğu tespit edilen, kırmızı bülten aranan Irak​ uyruklu M.İ.A.A., ekiplerin operasyonuyla yakalandı.

EVİNDEN YÜKLÜ MİKTARDA PARA ÇIKTI

Yapılan aramalarda ele geçirilen 38 bin TL ve 200 dolar ve çok sayıda dijital materyale incelenmek üzere el konuldu. Gözaltına alınan şahıs hakkında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan işlemlerin devam ettiği öğrenildi.

Kırmızı bültenle aranıyordu! DEAŞ'lı terörist yakalandı

TÜRKİYE'YE GİRİŞ YASAĞI OLAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Öte yandan Afyonkarahisar’da, DEAŞ terör örgütü ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle hakkında yurda giriş yasağı bulunan şahıs yakalandı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ortak yürütülen çalışmalarda; geçmiş dönemde DEAŞ terör örgütü ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle hakkında genel güvenlik nedeniyle yurda giriş yasağı bulunan yabancı uyruklu G.M. isimli şahıs yakalandı.

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince şahsın sınır dışı edilmesi için gerekli işlemlerinin yapılacağı kaydedildi.

Kırmızı bültenle aranıyordu! DEAŞ'lı terörist yakalandı

ADANA'DA 3 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Adana'da da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenledi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Yüreğir ilçesinde terör örgütü DEAŞ adına silahlı faaliyet yürüten 3 kişinin saklandığı adresleri belirledi.

Adreslere operasyon düzenleyen ekipler, şüphelileri yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...