Tgrt Haber

Kirpinin boynuna ip geçirip mezarlığa bağladılar!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Temmuz 2023 11:03 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 11:14
Kirpinin boynuna ip geçirip mezarlığa bağladılar!

Manisa’da bir kirpinin iple mezarlığa bağlanması vicdanları sızlattı. Duyarlı vatandaşların haber vermesi üzerine sıcak ve susuzluktan bitkin düşen sevimli kirpi büyük bir dikkatle kurtarıldı. Kirpinin tedavisi sürüyor.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan bilgilere göre, Manisa​'nın Şehzadeler​ ilçesinde boynuna ip geçirdikleri kirpiyi mezarlık​ korkuluğuna bağlayarak orada bıraktılar. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince kurtarılarak tedavi altına alınan kirpinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DİKKATLE KURTARILDI!

Kırtık Mezarlığında, mezarlık ziyareti yapan vatandaşlar boynuna ip geçirilmiş kirpiyi fark etti. Yakından baktıklarına kirpinin mezarlığa bağlandığı ve bulunduğu yerden kurtulmaya çalıştığı anlaşıldı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkilileri sevk edildi. Ekipler büyük bir dikkatle kurtardıkları kirpiyi tedavisi yapılmak üzere veterinere götürdü. 

Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri bağlı kirpiyi kurtardı.

TEDAVİ SONRASI DOĞAYA SALINACAK

Açlık ve susuzluktan bitkin hale düşen kirpi tedavisinin tamamlanmasının ardından doğaya salınacak. Kirpinin iple mezarlığa bağlı fotoğrafı ise bir süre daha hafızalardaki tazeliğini koruyacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...