Tgrt Haber

Kırşehir’de kadın cinayeti! Eşini öldürdü, yakalanacağını anlayınca kendini vurdu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Eylül 2022 13:31 - Güncelleme : 18 Eylül 2022 14:21
Kırşehir’de kadın cinayeti! Eşini öldürdü, yakalanacağını anlayınca kendini vurdu

Kırşehir’de boşanmak üzere olduğu eşi Hatice T.’nin barışma teklifini reddetmesi ile çılgına dönen M.T. dehşet saçtı. Eşini öldürdükten sonra olay yerinden kaçan cani koca yakalanacağını anlayınca kendini vurdu. Ağır yaralanan M.T. hastaneye kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kadın cinayetlerine bir yenisi Kırşehir​'de eklendi. Kervansaray Mahallesi'nde meydana gelen olayda 30 yaşındaki M.T. boşanma aşamasındaki eşi 20 yaşındaki eşi Hatice T.’nin evine gitti. Barışma teklifini reddeden eşi Hatice T.’yi yanında getirdiği tabancayla ateş eden cani koca daha sonra olay yerinden kaçtı.

EŞİNİ VURDUĞU SİLAH İLE KENDİNİ VURDU

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hatice T.’nin hayatını kaybettiğini belirlerken Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde yakalanan cani koca sıkıştırılınca paniğe kapıldı. Eşini öldürdüğü silahla kendini başından vuran M.T. ağır yaralandı. Hastane kaldırılan kocanın tedavisinin devam ettiği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...