Tgrt Haber

Kıskançlık yüzünden karısını boğarak öldürdü, taksiye binip kaçmaya çalıştı!

05 Eylül 2018 12:47
Kıskançlık yüzünden karısını boğarak öldürdü, taksiye binip kaçmaya çalıştı!

Denizli’nin Bekilli ilçesinde eve geç saatte gelen Ömer K. eşiyle kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu eşini boğarak öldüren adam, taksiyle şehir merkezine giderken yakalandı.

İddialara göre, Ömer K., (24) dün gece geç saatlerde geldiği Bahçeli Mahallesi’ndeki evinde eşi Makbule K. (24) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ömer K.’nin eşini boğarak öldürdü. Cinayet zanlısı daha sonra bindiği ticari taksiyle kent merkezine gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada bağrışmaları duyan komşular eve geldiklerinde Makbule K.'nın cesediyle karşılaştı. Olayın polise bildirilmesiyle Ömer K. bindiği takside yakalandı.
Genç kadının cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) morguna kaldırıldı.
Taksiyle kaçmaya çalışırken yakalanan katil zanlısı Ömer K.’nin Cinayet Büro amirliğindeki ilk sorgusunda kavganın kıskançlık meselesi yüzünden çıktığını ve eşini boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

Kıskançlık yüzünden karısını boğarak öldürdü, taksiye binip kaçmaya çalıştı!

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...