Tgrt Haber

Kışlıklara artık elveda! Sıcaklıklar 12 derece birden yükselecek

13 May 2023 14:43 - Güncelleme : 13 May 2023 14:49
Kışlıklara artık elveda! Sıcaklıklar 12 derece birden yükselecek

Meteorolojiden gelen son hava tahmin raporuna göre, yeni haftayla birlikte sıcaklıklar 12 derece birden yükselecek. Havalar ısınsa da mayıs ayının yağışlı geçmesi bekleniyor.

Mayıs​ ayının ortalarına gelinmesine rağmen, havalar bir türlü normal sıcaklıklara ulaşamadı. Bahar kendini göstermekte direnirken, yağışlarla birlikte normallerin altında seyreden hava sıcaklığı nedeniyle montlar dolaplara kaldırılamadı.

BEKLENEN HABER GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. İç ve doğu kesimlerde azalacak olan sıcaklıkların bugünden itibaren batı kesimlerden başlayarak yurt genelinde artacağı tahmin ediliyor. İstanbul​'da sıcaklıkların gelecek hafta 29 dereceyi görmesi ve Çarşamba gününden itibaren yağışlı havanın geri gelmesi bekleniyor.

12 DERECE YÜKSELECEK

NTV'nin haberine göre ise, hafta başında batı bölgelere Libya üzerinden sıcak hava gelecek. Pazartesi gününden itibaren, hava sıcaklığı yurt genelinde 6 ila 12 derece yükselecek. Ancak hafta ortasında bahar yağışları devam edecek. Bu yağışların mayıs sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...