Tgrt Haber

İstanbul'da erkek arkadaş terörü: Kız arkadaşına saldırdı, silahla havaya ateş açtı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Mart 2023 10:49 - Güncelleme : 01 Mart 2023 10:58

İstanbul’un Kağıthane ilçesindeki bir rezidanstaki otoparkta kız arkadaşını darp ettikten sonra havaya ateş açan maganda polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Emrah E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul​ Kağıthane’de bir rezidansın otoparkında meydana gelen olayda Emrah E. İsimli şahıs otoparkta tartıştığı kız arkadaşı S.B.’nin yanına giderek tekmeyle saldırdı. Maganda daha sonra silahını çıkartarak S.B.’yi tehdit etti.

KADINI KURTARMAK İSTERKEN DAYAK YEDİ

Otoparkta aracını almaya giden Gökhan M., Emrah E.'nin S.B.'yi darp ettiği anları görünce müdahale etmek istedi. Bunun üzerine Emrah E., Gökhan M.'nin yanına giderek onu da darp etti. Bir süre sonra oturdukları daireye çıkmak için asansöre binmek isteyen Emrah E. ile S.B. tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Emrah E., elinde bulunan silah ile koridora doğru bir el ateş etti.

SİCİLİ KABARIK ÇIKTI

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisleri gören Emrah E. Kaçmaya başlayınca kısa süreli kovalamaca yaşandı. Yanındaki silah ile gözaltına alınan Emrah E.’nin çeşitli suçlardan 11 kaydının olduğu tespit edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emrah E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...