Tgrt Haber

İstanbul’da 25 yaşındaki genç, kız arkadaşından helallik istedikten sonra intihar etti!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Aralık 2022 06:00 - Güncelleme : 02 Aralık 2022 06:11

İstanbul’da 25 yaşındaki bir genç, kız arkadaşını cep telefonuyla arayarak helallik istedikten sonra arkadaşlarıyla buluşma yeri olan sokağa gitti. Araç içerisinde silahla kendini buran genç hayatını kaybederken polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İstanbulSeyrantepe’de dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda elektrikçilik yapan 25 yaşındaki Deniz Berber, akşam saatlerinde kız arkadaşı Sevda A.’yı cep telefonuyla arayarak helallik istedi. Ardından otomobiline binen genç arkadaşlarıyla buluştuğu sokağa giderek bir süre bekledi. Berber, daha sonra otomobilinde yanında getirdiği silahla kendisini başından vurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın ardından polis ekipleri aracın etrafına güvenlik şeridi çekerek bir süre inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından gencin cansız bedeni, cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...