Tgrt Haber

Tuzla'da büyük yangın! Göz gözü görmüyor, dumanlar gökyüzünü kapladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Haziran 2024 13:25 - Güncelleme : 18 Haziran 2024 15:17

İstanbul Kocaeli sınırında bulunan bir fabrika alevlere teslim oldu. Ağaçlık alana da sıçrayan yangında bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken fabrikadan yükselen kara dumanlar gökyüzünü kapladı.

İstanbul-Kocaeli sınırında bulunan bulunan bir fabrikada yangın​ çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle ağaçlık alana sıçradı.  Alevlerin görenler hemen durumu ekiplere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Tuzla'da büyük yangın! Göz gözü görmüyor, dumanlar gökyüzünü kapladı - 1. Resim

ALEVLER AĞAÇLIK ALANA SIÇRADI 

Fabrikada çıkan yangın rüzgarın etkisiyle ağaçlık alana sıçradı. Yangın TOMA'nın müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. O anlar dron kamerasına yansırken, itfaiye ekiplerinin alevlerin ormanlık alana sıçramaması için müdahalesi sürüyor.

Tuzla'da büyük yangın! Göz gözü görmüyor, dumanlar gökyüzünü kapladı - 2. Resim

İSTANBUL​ VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada yapıldı. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Saat 12.50 sıralarında Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi Deri Sanayi Yolu Sokak’ta bulunan fabrikalar bölgesinde yangın çıkmıştır. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve Afad KRBN ekibi sevk edilmiştir.

VALİ GÜN'DE AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valisi Davut Gül, Kocaeli​'nin Gebze ilçesindeki bir fabrikada meydana gelen yangınla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Gül, "Yangının ormana sıçramaması için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Tuzla'da büyük yangın! Göz gözü görmüyor, dumanlar gökyüzünü kapladı - 2. Resim

"ORMANA SIÇRAMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMAKTA"

Yangına itfaiye ekipleri müdahale etmektedir. Öte yandan, yangının ormanlık alana sıçramaması için gerekli tedbirler alınmaktadır. Yangında, ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan bulunmamakta olup, gelişen süreçle ilgili bilgilendirme paylaşımları Valiliğimizce yapılacaktır"

Tuzla'da büyük yangın! Göz gözü görmüyor, dumanlar gökyüzünü kapladı - 3. Resim

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...